Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε τους όρους χρήσης.

Ο ιστότοπος www.nerokaidas.gr είναι το ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου της Επιχείρησης με την επωνυμία «ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑ» και διακριτικό τίτλο «NERO KAIDAS», που εδρεύει στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, Μεγάλου Αλεξάνδρου 102 με ΑΦΜ 103119646 (ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ. 042292706000), ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ.

Η Nero Kaidas δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων.
Ωστόσο δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση των χρηστών, περί της μη διαθεσιμότητάς τους.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Με την καταχώρηση της παραγγελίας ενημερώνεστε αμέσως με email για την καταχώρησή της παραγγελίας σας. Την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την καταχώρηση μιας παραγγελίας, το τμήμα εξυπηρέτησης του e-shop ελέγχει τη διαθεσιμότητα των ειδών που παραγγέλθηκαν.

Η επιβεβαίωση και η τελική αποδοχή της παραγγελίας σας προετοιμάζεται από την εταιρία σε εργάσιμες ημέρες και ώρες, Δευτέρα έως Παρασκευή, 8:30 έως 15:00. Στόχος μας είναι η ταχύτερη παράδοση της παραγγελίας ανάλογα πάντα την περιοχή,εντός 2 εως 8 εργάσιμων ημερών.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο (2310772572) λειτουργεί καθημερινά: ΔΕΥTEΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ->9:00-14:00

και επίσης ΤΡΙΤΗ ΠΕΜΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:17:00-21:00

ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Βασικό μέλημα και πρωταρχική φροντίδα του nerokaidas.gr είναι η διασφάλιση των απαραίτητων διαδικασιών που εγγυούνται την ασφάλεια και την προστασία των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων των μελών/χρηστών. Το nerokaidas.gr, εγγυάται ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα με την χρησιμοποίηση των πιο πρόσφορων τεχνολογικών μεθόδων έτσι ώστε να διασφαλίζεται η κατά το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών. Τεχνολογία ψηφιακής πιστοποίησης (SSL) 256 bit χρησιμοποιείται κατά την διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών η οποία είναι από τις πλέον ασφαλείς μεθόδους. Με κρυπτογράφηση τεχνολογίας SSL 256 bit είναι κρυπτογραφημένα όλα τα σημεία της ιστοσελίδας όπου ζητείται από τους χρήστες/μέλη η εισαγωγή προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών. Επιπρόσθετα η πρόσβαση στα συστήματα του nerokaidas.gr (servers) ελέγχεται και η πρόσβαση στα συστήματά του είναι ελεγχόμενη και δεν επιτρέπεται πρόσβαση σε απόρρητα στοιχεία και τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Επαναλαμβάνουμε ότι η αυστηρή τήρηση του απορρήτου και η προστασία των κάθε είδους προσωπικών δεδομένων αποτελεί κύρια μέριμνα του nerokaidas.gr. Τα προσωπικά δεδομένα  του χρήστη/μέλους τηρούνται με ασφάλεια για όσο χρονικό διάστημα αυτός είναι εγγεγραμμένος στην ιστοσελίδα, με την καθ’ οιονδήποτε τρόπο λήξη της μεταξύ μας σχέσεως, τα στοιχεία αυτά διαγράφονται και δεν είναι προσβάσιμα πλέον μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της μεταξύ μας σχέσης. Το nerokaidas.gr εγγυάται στους χρήστες/πελάτες ότι όλες οι πληροφορίες που του παρέχουν χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στην υλοποίηση, ανάπτυξη και βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Το nerokaidas.gr δεν αποκαλύπτει σε κανένα και για οποιανδήποτε αιτία τα στοιχεία των μελών/χρηστών του εκτός εάν αυτό του ζητηθεί με δικαστική συνδρομή και με την προβλεπόμενη διαδικασία από με την ισχύουσα νομοθεσία. Κάθε μέλος/χρήστης έχει πρόσβαση στα στοιχεία που το αφορούν και διατηρεί το δικαίωμα διόρθωσης ή αλλαγής κάποιου από αυτά σε περίπτωση λάθους.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παραγγελίες από Ελλάδα

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας και ειδικότερα στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (Ελτα Courier ή Γενική Ταχυδρομική).Επίσης, δεν υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου παρά μόνο απόδειξης λιανικής πώλησης.
Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας (Μεγάλου Αλεξάνδρου 102 Εύοσμος-Θεσσαλονίκη) την επομένη εργάσιμη ημέρα χωρίς επιπλέον κόστος.Επισημαίνεται για τα προϊόντα OUTLET το κατάστημα ΔΕΝ λειτουργεί ως χώρος δοκιμής των προϊόντων, αλλά ΜΟΝΟ για παραλαβή της παραγγελίας.
 2. Αποστολή μέσω της ΕΛΤΑ COURIER ή Γενική Ταχυδρομική και πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω PayPal.
  • Χρόνος παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες
  • Επιπλέον, κόστος αποστολής 2€. Για παραγγελίες άνω των 49€ δεν υπάρχει επιπλέον κόστος.
 3. Μέσω τηςΕΛΤΑ COURIER ή Γενική Ταχυδρομικήκαι αντικαταβολή μετρητοίς ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα
  • Χρόνος παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες
  • Επιπλέον, κόστος αποστολής 2€. Για παραγγελίες άνω των 49€ δεν υπάρχει επιπλέον κόστος.
  • Επιπλέον, κόστος αντικαταβολής 2€. Για παραγγελίες άνω των 49€ δεν υπάρχει επιπλέον κόστος.
Παραγγελίες από Κύπρο-Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εφόσον λειτουργήσουν όλα ομαλά, εξαρτάται απο την επιλογή ενός απο των δύο ακόλουθων υπηρεσιών της Γενικής Ταχυδρομικής:

A)Υπηρεσία ECONOMY (ακτοπλοική μεταφορά) με παράδοση εντώς 8-12 εργάσιμων ημερών απο την αποστολή της παραγγελίας με κόστος 8€.

Β)Υπηρεσία EXPRESS (Αεροπορική μεταφορά) με παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών απο την αποστολή της παραγγελίας με κόστος 16€.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τρόποι Πληρωμής για Ελλάδα
 1. Αντικαταβολή
 2. Πιστωτική κάρτα
 3. Τραπεζική κατάθεση στους εξής τραπεζικούς λογαριασμούς : α) Eurobanκ IBAN: GR7302601760000950200476868 (ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑ β)Πειραιώς IBAN: GR29 0172 2800 0052 8007 2924 330 (ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑ)
 4. Για ηλεκτρονικές παραγγελίες ανω των 169€ δεν ισχύει η αντικαταβολή.Επίσης η εταιρεία έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή σε πελάτες που συστηματικά πραγματοποιούν παραγγελίες και δεν τις παραλαμβάνουν.
 5. Πληρωμές με πισωτική κάρτα μπορούν να πληρωθούν σε ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ:
  • κόστος παραγγελίας από 100€ έως 150€ έως 2 άτοκες δόσεις.
  • κόστος παραγγελίας από 150€ έως 200€ έως 4 άτοκες δόσεις.
  • κόστος παραγγελίας από 200€ και άνω έως 6 άτοκες δόσεις.
Τρόποι Πληρωμής για Κύπρο
 1. PayPal
 2. Πιστωτική κάρτα
 3. Τραπεζική κατάθεση

ΑΛΛΑΓΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Οι πελάτες της Nero Kaidas έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν το προϊόν το οποίο παρέλαβαν. Όλα τα προϊόντα που αγοράζονται στο κατάστημά μας μπορούν να επιστραφούν δωρεάν εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους, με δική σας ευθύνη.

Τα επιστραφέντα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην ίδια κατάσταση με την αποστολή τους – και πρέπει να έχουν την αρχική τους συσκευασία. Εάν τα προϊόντα έχουν υποστεί φθορά εξαιτίας μιας πιο εκτεταμένης χρήσης, διατηρούμε το δικαίωμα να στείλουμε το προϊόν πίσω στον αποστολέα.

Προϋποθέσεις Αλλαγής – Αντικατάστασης Προϊόντος
 1. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να μην έχει υποστεί φθορές.
 2. Η διαδικασία αλλαγής θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παρέλαβε το προϊόν ο πελάτης.
 3. Το προϊόν πρέπει να αποσταλεί από τον πελάτη μαζί με την απόδειξη αγοράς και σε κατάλληλη συσκευασία που να προφυλάσσει το προϊόν.
 4. Επιστροφές και αλλαγές ΔΕΝ γίνονται δεκτές και δεν ισχύει υπαναχώρηση σε εσώρουχα, κάλτσες και μαγιώ για λογους υγιεινής δυνάμει του άρθρου 3(ιβ) παρ. ε του ν. 2251/1994.
Λόγοι Αλλαγής Προϊόντος

Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει αλλαγή/αντικατάσταση στο προϊόν το οποίο παρέλαβε για τους παρακάτω λόγους:

 1. Αλλαγή στο μέγεθος του προϊόντος.
 2. Αλλαγή στο χρώμα του προϊόντος.
 3. Αλλαγή στο σχέδιο του προϊόντος.
 4. Αντικατάσταση – Το προϊόν που παρέλαβε ήταν ελαττωματικό.
 5. Το προϊόν που παρέλαβε ήταν άλλο σε σχέση με αυτό που παρήγγειλε (λάθος κατά την αποστολή).
 6. Για οποιαδήποτε άλλο λόγο αφού προηγηθεί γραπτή ενημέρωση, αλλά χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν.
Διαδικασία Αλλαγής Προϊόντος

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ζητήσει αλλαγή στο προϊόν το οποίο παρέλαβε για τους παραπάνω λόγους. Σε όποια από τις 6 παραπάνω περιπτώσεις πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρίας είτε μέσω email ([email protected]) είτε τηλεφωνικά (2310 772 572) εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής και να γνωστοποιήσει το αίτημά του για την αλλαγή. Κατόπιν συνεννόησης η εταιρία Nero Kaidas αποστέλλει μέσω της Ελτα Courier ή Γενικής Ταχυδρομικής το προϊόν το οποίο επέλεξε ο πελάτης και ο πελάτης παραδίδει το προϊόν που θέλει να επιστρέψει στον διανομέα της courier. Οι αλλαγές γίνονται αποκλειστικά μέσω της Ελτα Courier η Γενικής Ταχυδρομικής.

ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Στις περιπτώσεις ελαττωματικότητας ή λάθους προϊόντος κατά την αποστολή, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρία Nero Kaidas. Στις περιπτώσεις αλλαγής μεγέθους ή χρώματος του προϊόντος ή αλλαγής σχεδίου, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται μόνο με τη συνεργαζόμενη υπηρεσία courier Γενική Ταχυδρομική. Η Nero Kaidas αναλαμβάνει την επιστροφή και ο πελάτης την εκ νέου αποστολή 3,90€.

ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Αν η αλλαγή αφορά πελάτη της Κύπρου για τις περιπτώσεις αλλαγής μεγέθους, χρώματος, σχεδίου τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη, ενώ στην περίπτωση ελαττωματικότητας ή λάθους κατά την αποστολή τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρία Nero Kaidas.

Η εταιρία Nero Kaidas δεσμεύεται να εξυπηρετήσει τους πελάτες οι οποίοι αιτούνται αλλαγή προϊόντος για τους παραπάνω λόγους.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ – ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης ή ακύρωσης της αγοράς που έκανε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας Nero Kaidas.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κάνει χρήση του δικαιώματός του εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος.

Προϋποθέσεις Επιστροφής Χρημάτων
 1. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να μην έχει υποστεί φθορές.
 2. Η διαδικασία αλλαγής θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παρέλαβε το προϊόν.
 3. Το προϊόν πρέπει να αποσταλεί από τον πελάτη με προπληρωμένη και ασφαλισμένη αποστολή μαζί με την απόδειξη αγοράς η τιμολόγιο και στην αρχική του συσκευασία που να προφυλάσσει το προϊόν. Προϊόντα που στέλνονται χωρίς εξωτερική συσκευασία δεν θα γίνονται δεκτά και θα επιστέφονται στον πελάτη.
Διαδικασία Επιστροφής Χρημάτων

Ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρίας είτε μέσω email ([email protected]) είτε τηλεφωνικά (2310 772 572) εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής και να γνωστοποιήσει το αίτημά του για την επιστροφή χρημάτων. Κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία θα πρέπει να αποστείλει το προϊόν το οποίο παρέλαβε με Ελτά Courier ή Γενική Ταχυδρομική στη διεύθυνση:

Nero Kaidas
Τμήμα Επιστροφών
ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 102, ΕΥΟΣΜΟΣ
+30 2310 772 572

Κατά την παραλαβή της επιστροφής από την εταιρία το προϊόν θα περάσει από τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο έτσι ώστε να εγκριθεί η διαδικασία επιστροφής χρημάτων στον πελάτη. Η εταιρία Nero Kaidas δεσμεύεται να προχωρήσει στην επιστροφή των χρημάτων της αξίας του προϊόντος, παρακρατώντας 4€ που αντιστοιχούν στα αρχικά έξοδα αποστολής για Ελλάδα και 10€ για Κύπρο, εφόσον έχει εγκριθεί και κατόπιν του ποιοτικού ελέγχου, εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να το γνωστοποιήσει στον πελάτη μέσω ενημερωτικού email.Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο μέσω των τραπεζών Eurobank και Πειραιώς ώστε να μην υπάρχουν έξτρα χρεώσεις.Σε περίπτωση που δε διαθέτει ο πελάτης λογαριασμό στις παραπάνω τράπεζες ενδέχεται να υπάρχουν κρατήσεις ανάλογα με τον τιμοκατάλογο της εκάστοτε τράπεζας.Επίσης, στις επιστροφές χρημάτων σε Κάρτα όπως και σε μεταφορά χρημάτων ο χρόνος <εμφάνισης > της επιστροφής διαφέρει επίσης από 2 έως 5 εργάσιμες μέρες ανάλογα την εκάστοτε απολιτική της τράπεζας και όχι της εταιρείας Nero Kaidas.Για επιστροφές χρημάτων από Κύπρο όλα τα τραπεζικά εξοδα βαρύνουν και μόνο τον πελάτη.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Το παρόν Συμφωνητικό όπως επίσης και κάθε τυχόν σχέση συμβατική ή εξωσυμβατική μεταξύ του nerokaidas.gr και των μελών/χρηστών/πελατών του, διέπεται από το ελληνικό δίκαιο, αρμόδια δε δικαστήρια για την εκδίκαση τυχόν διαφοράς, ορίζονται αποκλειστικά τα δικαστήρια της πόλης των Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ – Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage.